Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 13 Aug 2016 | 3711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut uscat
  • 150 g pulpa de porc
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana de pasta de rosii
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/praf de chilli
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Nautul se pune intr-un castron acoperit cu apa si se lasa peste noapte.

Carnea o taiem in bucati mai mari si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l cu putin ulei de masline, setam aparatul la High pentru 03:00.

Dupa cateva minute punem un pahar de apa calda si lasam sa fiarba carnea car 01:30 dupa care adaugam nautul scurs si clatit,ceapa tocata marunt ,ardeiul iute taiat felii,usturoiul strivit,morcovul dat pe razatoare si condimentele.

Dupa 30 minute punem pasta de rosii si dovlecelul zucchinii taiat cuburi cu tot cu coaja.

Se presara patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute